După circa opt ani de relație, Alex Velea, în sfârșit a cerut-o pe Antonia în căsătorie! Cântărețul a făcut marele anunț despre logodnă pe Instagram, unde a și publicat o poză cu fabulosul inel al viitoarei sale soții.

Astăzi dimineața, interpretul român Alex Velea a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram. El a publicat o fotografie cu Antonia care poartă pe degetul inelar o bijuterie imensă, cu o piatră mare galbenă la mijloc și mult pietricele strălucitoare în jur.

Este evident că răspunsul interpretei a fost unul afirmativ: „A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”, a scris Alex Velea. Și Antonia a comentat sub fotografia publicată de viitorul ei soț: „Daaaaaaaaaaa o mie de ori!”, și a pus multe emoticoane.

Internauții și prietenii cuplului nu au ezitat să îi felicite. Printre cei care au venit cu cele mai frumoase gânduri a fost: Adda, Smiley, Simona Gherghe și mulți alții. Și la inimioare au fost darnici, la aproximativ o oră de la publicarea fotografiei, erau deja 16 mii de aprecieri.

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Cântărețul a mai fost căsătorit, la fel și logodnica sa.

Foto: Instagram/ Alex Velea