În urmă cu două luni Gina Pistol, iubita lui Smiley, a devenit mămică pentru prima oară. La fel ca toate femeile, vedeta s-a confruntat cu problemele legate de greutate, dar a reușit rapid să scape de ele și chiar a găsit o soluție pentru a estompa urmele de celulită.

„Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere. Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

„Îmi simt pielea hidratată, mai fermă, tonifiată (plus că lasă miros plăcut pe piele). Folosind o cremă în fiecare zi, în timpul masajului, am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze. Trebuie de avut în vedere însă că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dietă echilibrată și multă apă”, a adăugat mămica.

Foto: Instagram/ Gina Pistol

Distribuie articolul: