Acum câteva luni Gigi Hadid a făcut marele anunț: va deveni mămică pentru prima oară. Zilele acestea, modelul a publicat un video în care își demonstrează pentru prima dată în sarcină burtica.

Supermodelul a confirmat la sfârșitul lunii aprilie că ea și iubitul său Zayn Malik sunt în așteptarea primului copil. De atunci, Gigi a evitat să-și facă apariția în public și de câteva ori a oferit interviuri online în care a dezvăluit prin ce emoții trece. Uite că acum, vedeta a intrat într-un Live pe instagram în care a povestit câte ceva despre un jurnal pe care îl duce, iar la un moment dat( începând cu minutul 9:50) și-a arătat burtica de gravidă. A făcut acest lucru deoarece mulți i-au scris că nu pare a fi însărcinată.

Mulți au remarcat că aceasta a adăugat niște kg și s-a rotunjit un pic, noi zicem că este superbă, nu-i așa?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

Gigi și Zayn sunt împreună din 2015 și pe parcursul acestor ani, cei doi s-au despărțit de câteva ori, dar de fiecare dată își dădeau o nouă șansă și o luau de la capăt. De această dată, lucrurile au devenit de-a dreptul frumoase pentru ei. Ei se declară extrem de fericiți că în curând vor deveni părinți.

Sursa: Instagram/GigiHadid


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: