Acum o lună Gigi Hadid, a devenit mamă, aceasta încă este foarte precaută și nu împărtășește prea multe detalii despre copilul său în mediul online. Nici ea, nici Zayn nu au dezvăluit numele micuței și nici nu au publicat fotografii în care să-i putem vedea chipul. Totuși, se pare că, internauților nu le-a mai rămas mult de așteptat, Gigi, treptat, se simte mai relaxată în a-și arăta fetița, de curând aceasta a distribuit o nouă imagine cu fiica sa.

Ieri, modelul în vârstă de 25 de ani, a distribuit în instastories un nou cadru cu fiica sa. În fotografie, nu se vede fața micuței în schimb internauții pot observa cât de mult a crescut aceasta.

Amintim că anterior, Zayn Malik, iubitul lui Gigi și tatăl copilului, a împărtășit câteva gânduri despre dragostea pe care i-o poartă fiicei sale și a mărturisit că emoțiile pe care le simte de când a devenit tată sunt de neexplicat prin cuvinte.

Momentan, Gigi își dedică tot timpul creșterii micuței și, chiar dacă își revine foarte repede după naștere, modelul încă nu se grăbește să se întoarcă la muncă.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: