Gheorghe Grâu sărbătorește astăzi împlinirea celor 57 de ani. Noi venim cu o serie de fotografii rare, în care actorul apare pe când era copil, poze realizate în perioada în care acesta a devenit sex simbol al URSS, dar și cu imagini apărute recent pa pagina de facebook al artistului. 

Actorul Gheorghe Grâu a avut parte în viață de suișuri și coborâșuri, pornind de la un copil visător de la țară, care  în anii ’80 a ajuns sex simbolul întregului URSS, iar mai apoi, după destrămarea Uniunii Sovietice să fie uitat de regizori, de public, căzând pradă viciilor și ajungând în stradă. În 2011, după o serie de reportaje și ajutor din partea unor politicieni, colegi de breaslă, rude și oameni simpli care i-au admirat cândva creația, actorul a revenit la o viață liniștită, alături de cei dragi, reușind să-și găsească o parteneră și să-și reconstruiască lent, dar sigur relația cu cei trei copii ai săi.

Vă prezentăm o colecție de imagini rare cu Gheorghe Grâu:

„În primul rând din stânga sunt eu cu bunelul Hariton Teleaga și bunica Anastasia. Al doilea rând din stânga-cumnatul Vasile Arnaut cu fiica Rodica și sora mea Olga. Urmează tanti Parascovia cu unchiul Serafim Teleaga-fratele mamei și verisoarele Larisa în brate cu Olga.”, explică prima fotografie artistul.

Cadre din filmul „Ar fi avut o altă soartă”  din anul 1982

Filmul „Prizonierul misterios” din anul 1986.

Pe 19 iunie 2013, la Cinematograful „Odeon”, tânărul regizor Dima Vutcariov a prezentat scurtmetrajul „În cosmos” cu Gheorghe Grâu în distribuție. În decembrie 2014 el a revenit pe scenă și ca poet, după 15 ani, susținând un recital de poezie proprie.

Sursa foto: Facebook.com,Google.com.

Vezi și: Prima poză cu Leanka și Gheorghe Grâu, împreună. Actrița nu mai este supărată pe tatăl său (Foto)