Copiii pot fi uneori cei mai buni educatori pentru adulţi. Neatinşi de stresul vieţii de „om mare“, ei rămân sensibili şi mult mai deschişi către problemele celor din jur.

Este şi cazul unui băieţel de opt ani din Maryland, SUA care a decis să facă un gest impresionant după ce a aflat de la mama lui povestea unei fetiţe bolnave de cancer. După doi ani în care şi-a lăsat părul să crească, copilul l-a donat pentru realizarea unor peruci care să ajungă la fetiţele ce-şi pierd părul în timpul chimioterapiei.

După doi ani, Thomas Moore avea păr suficient pentru a face trei peruci. „Nu a stabilit un interval de timp cât va lăsa părul să crească, dar dorea să fie suficient de lung pentru a face fetiţa a cărei poveste-l impresionase să se simtă fericită”, a declarat mătuşa băiatului, Amber Lynne.

Din păcate, micuţa a murit, dar mama ei a apreciat gestul lui Thomas ca fiind „curajos” şi „dezinteresat”. „Să ştiu că îngerul meu dulce Kyssi este o sursă de inspiraţie, chiar şi în lipsa ei pe pământ, mă face o mamă mândră“, a scris femeia pe Facebook, potrivit adevarul.ro.

Distribuie articolul: