Ieri, înaintea meciului Portugalia-Ungaria, care s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea portughezilor, Cristiano Ronaldo a participat la o conferința de presă, făcând un gest care a înregistrat o scădere drastică de 1,6% la bursă a unei firme gigant. Pe lângă toate fotbalistul a intrat în istoria competiției ca cel mai bun marcator, în timpul meciului a transformat fără emoții un penalty într-un gol, marcând astfel al 10-lea gol la un turneu final european.

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, a făcut un gest inedit în conferința de presă dinaintea meciului cu Ungaria. Portughezul, cunoscut pentru atenția deosebită pe care o dă alimentației și pentru regimul de viață extrem de sănătos, a fost nemulțumit de sticlele de Coca-Cola de pe masă, puse pentru reclamă.

Ronaldo le-a dat demonstrativ la o parte și a plasat în locul lor sticla sa de apă: „Beți apă!” a exclamat Cristiano”, a scris gsp.ro.

Portughezul, în timpul conferinței, a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă. Site-ul marca.com scrie că gigantul american a înregistrat pierderi de miliarde. De la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%.

Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

Cu toate astea, Ronaldo a apărut într-un spot publicitar al băuturii, încă în 2006, așa că internauții l-au învinuit de ipocrizie.

Astăzi, un alt fotbalist, francezul Paul Pogba, a continuat „mitingul” început de portughezul Cristiano Ronaldo doar că, cu o sticlă de bere Heineken.

Purtătorul de cuvânt al companiei a venit cu o reacție: „Fiecare consumă ceea ce dorește.(…) Jucătorilor li se oferă atât Coca-Cola și Coca-Cola fără zahăr, cât și sticle cu apă, la sosirea la conferințele de presă”.

Citește și: Cristiano Ronaldo poartă un inel de damă care valorează 200.000 de lire (Foto)