Am crede că e imposibil ca la vârsta de 4 ani, copiii să se bucure de celebritate și apreciere în spațiul virtual. Surioarele pe care le veți cunoaște mai jos, au întrecut toate așteptărie. Grație gustului estetic care le este educat, contul de Instagram al gemenelor a ajuns să fie urmărit de peste 43 de mii de internauți.

Cea care și-a ajutat fiicele să cunoască noțiunea de celebritate este jurnalista Lucy Abir. Grație cunoștințelor din domeniul fashion, dar și din arta fotografică, aceasta a reușit să le creeze fiicelor o imagine absolut adorabilă.

Pagina de Instagram a gemenelor Bella și Chloe e plină de fotografii în care fetițele apar în diferite ținute stilate. Micile modele au atras atenția internauților pentru prima oară atunci când s-au filmat într-o invitație la ziua lor de naștere. Atunci, fetele au fost îmbrăcate în stilul filmului „Mic dejun la Tiffany”. Acea primă ședință foto a fost decisivă pentru popularitatea gemenelor pe Instagram.

La scurt timp, s-au pricopsit și cu un pseudonim: „Gemenele Regale”, grație admirației de care au avut parte încă de la început. Chiar și Kim Kardashian manifestă o admirație deosebită față de felul în care sunt îmbrăcate fetițele.

Chiar dacă au chipuri foarte asemănătoare, surorile se deosebesc. Veți observa că Chloe este mult mai sigură pe sine și adoră ținutele excentrice, în timp ce Bella adoră stilul clasic și nuanțele cromatice neutre.

Foto: instagram.com/theroyaltwins

Distribuie articolul: