Cu toții o cunoaștem și foarte mulți dintre noi o avem în casă - Aloe Vera - este una dintre cele mai apreciate plante. Nu neapărat pentru proprietatea sa de a purifica aerul dintr-o încăpere într-un mod foarte eficient, dar și de a fi un remediu pentru un număr foarte mare de boli.

Aloe vera tratează aproape orice tip de afecțiune. Aceasta conține 20 dintre cei 22 de aminoacizi existenți în structura corpului uman, inclusiv 7 din cei 8 aminoacizi esențiali, care nu pot fi sintetizați de organism. De asemenea, planta mai conține: vitamina A (carotenul), cu efecte benefice asupra vederii, și vitamine din complexul B, indispensabile în buna funcționare a celulelor nervoase (aloe vera este singura planta care conține vitamina B12). Aloe vera mai conține vitamina C (protejează organismul împotriva infecțiilor și a efectelor stresului) și vitamina E (previne instalarea aterosclerozei și are un rol benefic în prevenirea bolilor cardiovasculare).

 Aloe vera mai conține peste 20 de minerale, dintre care calciul, potasiul, fosforul, fierul, sodiul, magneziul, zincul, toate implicate în buna funcționare a sistemului muscular și a celui nervos.

Această plantă este un adevărat tezaur pentru sănătate și frumusețe, găsindu-se cu greu o afecțiune pentru care să nu-și fi demonstrat eficiența. De la vindecarea rănilor sau a indigestiilor, la acțiuni benefice în cazul unor boli extrem de grave, și până la utilizarea ei în industria cosmetic. Aloe vera continuă să fie un miracol care uimește cercetătorii din marile universități ale lumii. Gelul extras din frunzele sale are o mare putere asupra organismului uman.

17424947_1880888518852699_6801391278540330395_nÎn context, Equilibra prezintă Aloe Vera Gel 98% : Beneficii uimitoare pentru sănătate. În prezent, acţiunea sa asupra arsurilor solare, a muşcăturilor de insecte, a tăieturilor sau asupra frumuseţii pielii este cea care o face populară.

Aloe vera mai este cunoscută şi ca „planta de prim ajutor” tocmai datorită proprietăţilor sale:

Hidratează-Calmează

Reduce inflamaţiile şi protejează

Tratează acneea

Tratează arsurile solare

Îndepărtează vergeturile din timpul sarcinii

Regenerează pielea

Cicatrizează rănile

Ascunde ridurile

Aloe Vera Gel 98% poate fi utilizat zilnic în programul de îngrijire a pielii. Equilibra Moldova se găsește exclusiv în Farmacia Familiei.

P

Distribuie articolul: