Când îți dorești schimbări, nimic nu te mai poate opri! Cel puțin asta ne-a demonstrat Bella Hadid, se pare că, modelul atât de mult și-a dorit o schimbare de look încât a luat foarfeca în mână și a făcut-o! Iar cum i-a ieșit, vezi mai jos.

Bella Hadid, pe lângă faptul că este una dintre cele mai cotate modele în lumea modei, aceasta are și o doză bună de curaj. Recent, Bella a decis că, chiar și în carantină poate să-și schimbe felul în care arată. În lipsa stilistului aceasta și-a făcut breton, și se pare că nu i-a ieșit chiar așa rău.

Bella a optat pentru un breton alungit, de care poate scăpa ușor în caz că se plictisește, dar până atunci Bella își savurează noua ei imagine.

Primul selfie cu noua ei coafură, Bella l-a distribuit pe pagina de Instagram, aceasta a fost curioasă să afle ce părere au urmăritori despre noua ei tunsoare. Totuși, internauții sunt obișnuiți cu schimbările Bellei, așa cu modelul este supusă, regulat, multor schimbări de look ținând cont că activează în lumea fashion.

Sursa: Spletnik.ru