Așa nu! În acest articol vei vedea starurile ce au făcut gafe vestimentare pe covorul roșu. Sau, altfel spus: cele mai urâte ţinute de la Gala Met 2021. Specialiştii internaţionali în fashion au dat câteva verdicte legate de greşelile de imagine ale câtorva staruri. Iată despre cine este vorba.

Ciara, într-o ţinută Dundas verdem încalcă importante principii de fashion. La Met Gala nu amesteci și sportul: nu foloseşti această apariţie ca să îi faci reclamă iubitului, deci nu apari cu o astfel de poşetă.

Ella Emhoff, în Stella McCartney, arată ca un sendviş, spun criticii de modă. E ceva de neînţeles, iar acest roşu te orbeşte.


Lourdes Leon în Moschino. Apariţie extrem de kitsch, ca o cadână alungată de sultan. Accesoriul forte e părul de la subraț.

Kim Kardashian, în Balenciaga, pare că promovează niște simboluri de neînțeles pentru publicul larg: apare într-o ţinută ciudată, care îu ascunde chipul. Ce alt motiv ar avea, în afară celuia de a urma trendul iniţiat de fostul ei soţ când şi-a lansat albumul Donda, şi a apărut, la fel, cu un ciorap de cap?


Pete Davidson, în Thom Browne, o combinaţie de preot şi chirurg, spun criticii de modă.


Billie Eilish în Oscar de la Renta: deşi ţinuta este spectaculoasă, specialiştii în fashion o critică intens, spunând că nu are atitudinea necesară pentru acest outfit, că arată ca o păpuşă deprimată.

Serena Williams în Gucci. A arătat ca un supererou travestit.

Zoe Kravitz în Saint Laurent. O ţinută care se potrivește, mai degrabă, pentru mers la plajă. Imensă gafă vestimentară.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: