Se apropie vara. Cu această ocazie specială, în magazinul Enter sunt tocmai patru zile (30 mai – 2 iunie), cu reduceri de până la 50% la gadgeturi pentru orice generație și orice interese. Prindeți reducerile garantate și  bucurați-vă din plin de ofertele care o să vă pice numai bine. 

Ce poți alege și cât câștigi:

XBOX ONE S TWO CONTROLLER BUNDLE

Xbox One este cel mai convenabil sistem pentru jocuri și divertisment în format 4K. Tehnologia HDR (interval dinamic extins) mărește contrastul dintre zonele luminoase și întunecate ale imaginii, făcând imaginea cât mai realist posibil. Scene fantastice, elemente înfricoșătoare, streaming video de la Amazon sau Netflix, jocuri – toate într-o calitate excepțională, vie. Un gamepad Xbox fără fir este elegant și ușor de controlat: oferă o viziune mai precisă, iar distanța de la care funcționează s-a dublat. Conectați-vă prin Bluetooth la un PC, tabletă sau smartphone pe Windows 10 și jucați.

Preț Vechi: 6999 lei – Preț NOU: 3499 lei

ELECTRIC SCOOTER WINDGOO M11

Dacă în această vară nu doriți să vă sufocați în transportul public, să căutați locuri de parcare sau să plătiți pentru taxi, atunci puteți încerca transportul electric. Scuterul ocupă un spațiu minim și e mereu gata pentru noi aventuri.

 

Preț vechi: 7499 lei, preț NOU: 5249 lei

Boxa JBL PULSE 3

Boxa ta portabilă poate să strălucească în diferite culori, cu sunet la 360 ° și protecție împotriva apei. Sunetul puternic și clar e tot ce trebuie să iei cu tine. Puteți porni muzica de pe telefon sau de pe o unitate flash. Dacă cumperi mai multe boxe active, poți construi un sistem multiroom.

 

Preț vechi: 3999 lei – preț NOU: 3399 lei

Ochelari BOBO VR 24

O pereche de ochelari virtuali va impresiona copiii. Acesta este un nou nivel de imersiune. Chiar dacă aveți un ecran foarte mare pe smartphone, jocul se termină în limitele acestuia. Cu ochelarii VR, lumea virtuală te înconjoară, oriunde te-ai uita. Din cauza lentilelor distorsionate și a senzorilor de urmărire a dispozitivului, creierul percepe imaginea nu ca pe una simplă, ci ca pe un mediu. De aceea, copiii sunt cei mai impresionați de realitatea virtuală.

 

Preț vechi: 599 lei – preț NOU: 299 lei

Smartwatch GALAXY ACTIVE R500

Caloriile arse, durata antrenamentului, distanța parcursă în ultima oră – trei indicatori simpli care motivează noile provocări în mișcare. Verificați-vă progresul în orice moment, grație widget-ului intuitiv.

 

Acesta nu este doar un tracker pentru a urmări activitatea, ci și un asistent personal de încredere, ajutându-vă să vă concentrați asupra la ceea ce este important: apeluri, mesaje, chaturi și notificări. Ușor și subțire, într-un design minimalist și cu o curea flexibilă, vă va oferi confortul dorit. Aproape nu îl veți simți pe mână.

Preț vechi: 3999 lei – Preț NOU: 3599 lei

Tastatură gaming RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE

Aceasta e acea tastatură care poate transfera toată viteza voastră în luptă, datorită construcției mecanice a tastelor – un raspuns clar și un feedback tactil oferit la fiecare atingere. În plus, are un design ergonomic, iluminare individuală a tastelor și taste care pot fi programate, fără întreruperea jocului și comutarea instantanee între 10 profiluri, fără a fi necesară deschiderea driverului.

 

Preț vechi: 2399 lei – Preț NOU: 1679 lei

Scooter XIAOMI MIJIA SMART

Acest scuter electric pliabil este echipat cu frâne hidraulice, bateria este suficientă pentru un parcurs de 30 de kilometri. Are în dotare, de asemenea, o lanternă luminoasă pentru călătorii pe timp de noapte – luminează până la șase metri de drum. Lampa roșie din spate este permanent aprinsă în timpul funcționării și luminează intermitent în timpul frânării. Scuterul se pornește în trei secunde, iar anvelopele pneumatice vă permit să frânați pe suprafețe alunecoase.

 

Preț vechi: 8599 lei – preț NOU: 7309 lei

Căști ELARI NANOPODS SPORT BLACK

Noul model al căștilor wireless Elari NanoPods este foarte popular. Datorită protecției împotriva umidității și a prafului, NanoPods Sport este ideal pentru oricine dorește să rămână conectat și să se bucure de muzica preferată în timpul sportului intens, în condiții de ploaie și chiar în piscină. Suportul Bluetooth 5.0 oferă o conexiune mai stabilă cu smartphone-ul și o muncă excelentă în modul căști stereo (interlocutorul poate fi auzit în ambele căști). NanoPods Sport oferă un sunet surround excelent, asigură o izolare bună a zgomotului și vă permite să gestionați piese și apeluri direct de la căști.

 

Preț vechi: 1299 lei – preț NOU: 909 lei

Ceas pentru copii WONLEX GW100

Ceasurile inteligente pentru copii cu funcția telefonului și dispozitiv GPS tracker încorporat sunt un Gadget indispensabil copilului. Principala diferență dintre modelul GW100 și alte modele este prezența unui ecran tactil. Această nouă generație de ceasuri pentru copii, cu un tracker GPS integrat, oferă părinților posibilitatea de a ști exact unde este copilul – toate informațiile ajung pe telefon. Iar cu ajutorul microfonului încorporat în ceas, puteți să ascultați anonim ce se întâmplă în jurul copilului dvs. în orice moment.

 

Preț vechi: 549 lei – preț NOU: 439 lei

GARMIN VIVOSMART 3

E un tracker inteligent care monitorizează activitatea fizică. Include un ceas deșteptător, ecran color și monitor de exactitate al ritmului cardiac. Gadgetul poate număra lovituri, repetări și seturi de exerciții, atunci când ești  în sala de sport, ține evidența numărului de pași, nivelurile ridicate, caloriile arse, minutele de exerciții, parametrii de somn și multe altele. De asemenea, dispozitivul vă permite să vă stabiliți “vârsta sportivă”, care poate fi redusă prin antrenamente grele și exerciții regulate.

 

Preț vechi: 1540 lei – preț NOU: 1232 lei

P

Distribuie articolul: