Deși pentru unii dintre noi tema sexului rămâne încă ceva tabu, mulți au reușit să treacă însă peste bariera „gura lumii” și au învățat să primească plăcere în cele mai diverse moduri. Acceptarea faptului că pofta de „dragoste” este un comportament normal a dus treptat la ideea că diversificarea acesteia oferă un plus de plăcere atât oamenilor care fac parte deja dintr-un cuplu, cât și celor aflați în căutarea sufletului pereche.

Industria gadget-urilor pentru adulți, conștientă de cererea de pe piața, livrează constant o varietatea uimitoare de jucării sexuale menite să ofere senzații de neuitat în dormitor. Printre cele mai populare, la momentul actual, se numără vibratoarele, atât cele destinate femeilor sau cuplurilor, cât și cele pentru bărbați. În continuare, vei putea face cunoștință cu modelele aflate în topul vânzărilor și modul acestora de funcționare, dar și care sunt cele mai noi dispozitive apărute pe piața 18+.

Vibrator pentru CUPLU

Fanteziile unui cuplu pot trece deseori de ușile dormitorului și pot lua cu adevărat o nouă întorsătură, iar o modalitate de implementare a acestor idei erotice poate deveni un vibrator pentru doi. We-Vibe Chorus – vibratorul intuitiv pentru cupluri îți va permite să creezi o atmosferă specială în relația cu partenerul, chiar și la distanță. Cele 10 moduri de vibrații profunde vor stimula în același timp clitorisul și punctul G pentru un moment epic absolut.

Vibratorul We-Vibe Jive este o altă descoperire inovatoare în lumea jucăriilor erotice, care printr-o formă ergonomică și un silicon moale te vor aduce într-un mod tandru și delicat la punctul culminant.

We-Vibe Match Couples, un alt gadget 18+, este o opțiune perfectă atât pentru sexul puternic, cât și cel frumos. Controlul la distanță cu ajutorul aplicației We-Connect și modul silențios de utilizare vor oferi o plăcere de neuitat pentru amândoi

Vibrator pentru FEMEI

Deși multe dintre femei se îmbujorează atunci când aud de auto satisfacere, nimeni nu știe ce se ascunde cu adevărat în mintea și intimitatea lor.

Womanizer DUO este noul vibrator care dispune de tehnologia Pleasure Air pentru senzații puternice și intense. Vibrațiile aeriene și masajul ușor al dispozitivului vor oferi un sentiment orgasmic fără precedent pentru orice reprezentantă a sexului frumos.

Un model mini, perfect pentru al lua cu tine oriunde mergi este Womanizer Liberty. Cele 6 nivele de intensitate sunt perfect echilibrate și oferă senzații nemaipomenite în dependență de dispoziția ta.

Womanizer Premium este cel mai nou dispozitiv 18+, destinat femeilor, care preia controlul momentului intim asupra sa. Pilotul automat, Smart Silence și tehnologia Womanizer’s Pleasure Air îți vor permite să te relaxezi și să te bucuri de o stimulare uimitoare a clitorisului. Pregătește-te să dai ochii după cap și să te lași purtată de valurile dorințelor tale.

 

Vibrator pentru BĂRBAȚI

Ar fi egoist să gândim că doar femeile au nevoie de vibratoare pentru un moment intim cu sine însăși. Astfel, află că acestea se pot regăsi și în dormitorul unui bărbat.

Ion Pleasure Air Stroker este cea mai nouă jucărie pentru sexul puternic. Siliconul de calitate premium, neted și durabil este adaptat pentru un finisaj superb. Sistemul Smart Silence Built-In pornește și oprește stimularea odată ce simte contactul cu pielea, iar senzorul de aer oferă o senzație de plăcere unică, care te face să explorezi noi experiențe ale masturbării.

Simte-te degajat împreună cu DARWIN

Știai că vibratoarele sunt acele gadget-uri 18+ care se pot fi procurate nu doar în sexshop-uri?!

Darwin este unul dintre web store-urile care îți pun la dispoziție o gamă variată de jucării sexuale și erotice pentru oricare dintre fanteziile tale ascunse. Simte-te în siguranță și comandă online, pe darwin.md, orice vibrator în strictă confidențialitate.

Dacă ești la prima experiență sau nu știi de care „jucărie” ai nevoie, urmărește ghidul: „Cum să alegi un vibrator de calitate”.

P