Tehnologia performantă nu mai echivalează, în prezent, cu prețuri exorbitante și cu vise neîmplinite. Modernizarea și digitalizarea inovativă ne-au adus mai aproape niște produse de o calitate înaltă la costuri derizorii. Un astfel de exemplu este marca de gadgeturi Oppo, care a revoluționat piața tehnologiei și a pătruns în circa 40 de țări din întreaga lume. Care sunt avantajele acestui brand și ce produse relevante poți găsi, află dintr-un material oferit de magazinul online GrandShop.

1. Istoricul apariției gadgeturilor Oppo

Marca Oppo a fost înregistrată în China, în registrul tehnologic al țării, în 2001, dar activitatea sa propriu-zisă a demarat în 2004, ajungând să fie unul dintre cei mai mari producători digitali din China, cu peste 200.000 de canale de retail, o cifră de-a dreptul impresionantă pentru anul 2016, când producătorii au atins acest obiectiv.

Începând cu 2019, marca Oppo a devenit mai cel bun brand de gadgeturi din China și a ajuns pe locul 5 în cota de piață, la nivel mondial cu o cifră de 15,2%, o reușită impresionantă dacă e să menționăm că brandul concurează cu lideri precum Samsung sau Xiaomi.

2. Avantajele brandului Oppo

Brandul Oppo a câștigat încrederea publicului prin câteva varii motive, pe care trebuie să le menționăm, deoarece de ele depinde înțelegerea pe deplin a valorii acestor produse.

Produsele Oppo au următoarele plusuri remarcabile:

– Calitatea impecabilă a funcției fotografie – video – încă din 2014 Oppo a revoluționat acest segment, utilizând tehnologia 5x dual zoom cu Ultra HD quality, ceea ce permitea obținerea unor fotografii de înaltă rezoluție, cu un mix de filtre și mecanisme. Actualmente, un smartphone Oppo este dotat cu un mix de inteligență artificială care detectează până și cele mai fine trăsături faciale, astfel încât să faci un selfie de calitate maximă.

– Au o baterie imbatabilă – da, comparativ cu analoagele de pe piață, bateria la gadgeturile Oppo ține cu circa 40% mai mult.

– Au cele mai rapide actualizări – deci, sistemul de operare va funcționa ca un ceas elvețian, fără bug-uri.

– Au prețuri absolut demențiale, ceea ce le face ideale drept cadouri de 14 februarie sau de zile de naștere.

3. Ce produse de la Oppo pot testa?

Dacă ar fi să răspundem simplu, atunci le poți încerca pe toate. Poți testa căștile Oppo, care îți vor asigura un sunet de calitate pentru a asculta muzică, a privi filme sau a participa în diverse call-uri. Smartphone-urile Oppo vor fi pe gustul celor care consumă și creează mult content video, iar smartwatch Oppo poate deveni un accesoriu stilat, în viața de zi cu zi.

Acum ai posibilitatea de a prinde o ofertă de zile mari. Până la 31 ianuarie cumpără un smartphone Oppo A74, RENO5 LITE sau RENO6 5G și primește unul dintre cadourile disponibile: ENCO BUDS, ENCO W31, ENCO FREE2.

Depășește-ți limitele, descoperă cât de creativ poți fi grație gadgeturilor Oppo și savurează tehnologia la prețuri decente, doar cu GrandShop.

Distribuie articolul: