Sezonul rece și-a intrat oficial în drepturi, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să renunți la astfel de piese vestimentare precum fusta mini, care s-a bucurat de multă atenție și în sezonul estival. Cum o poți încadra cu succes în garderoba de toamnă, află în cele ce urmează.

Dacă anul trecut fashionistele încercau să încadreze în lookurile de toamnă fustele midi și cele peste genunchi, în acest an atenția le revine fustelor mini! Piele, denim, tricot – indiferent din ce stofă este confecționată, fusta mini își revine în forță ca un simbol al curajului și al schimbărilor.

În sezonul rece, îți recomandăm să porți fusta-mini cu colanți groși în primul rând, pentru a nu îngheța, în al doilea rând, pentru a te simți mai confortabil într-o fustă de această lungime. Atunci când alegi cu ce să o asortezi lasă-te ghidată doar de imaginația și dorințele tale – o fustă mini se privește avantajos cu un trenci din piele, un trench clasic sau o jachetă tip bomber.

Succesul fustei mini se explică și prin faptul că aceasta poate fi purtată și la muncă cu o cămașă albă și o pereche de cizme lungi, cât și la o ieșire cu prietenele. În zilele deosebit de reci alege să o porți cu un cardigan și o jachetă de lână deasupra.

Cei care îndrăgesc stilul clasic nu ar trebui să refuze nici ei această opțiune vestimentară. Poți fi foarte elegantă și feminină într-un costum de tweed cu fustă mini combinând imaginea cu o pereche de botine, cizme înalte, genți mici și bijuterii masive.

Sursa: Glamour.ru