Se pare că iar bat clopote de nuntă! De data aceasta vinovații sunt Robert Pattinson și iubita acestuia, modelul Suki Waterhouse, despre care se vorbește că s-ar fi logodit deja! Mai multe detalii, află mai jos. 

Cele mai calde zvonuri ale momentului spun că actorul Robert Pattinson, în vârstă de 34 de ani, și  Suki Waterhouse, în vârstă de 28 de ani, s-ar fi logodit.

Despre logodna celor doi s-a mai vorbit și în luna decembrie 2019. Pe atunci în mediul online au apărut fotografii în care celebritățile apar cu inele care seamănă foarte mult cu cele de logodnă. Totuși nici unul dintre ei nu a confirmat printr-un mesaj oficial că s-ar fi logodit.

Tindem să credem că cei doi ar urma într-adevăr să organizeze o nuntă. Cuplul a petrecut perioada de auto-izolare împreună, la Londra, iar unii insideri spun că Robert ar fi cerut-o pe Suki de soție încă în timpul sărbătorilor de iarnă.

Cei doi au fost observați pentru prima oară împreună în anul 2o18 și deși se pare că sunt implicați într-o relație serioasă de mai bine de doi ani nici unul dintre ei nu a comentat în vreun fel viața lor personală.

„Dacă lăsați oamenii în viața voastră personală, aceasta slăbește însăși esența acelei relații în care sunteți implicați. Nu pot înțelege cum în timp ce un cuplu merg pe stradă ținându-se de mână, o mulțime de oameni îndrăznesc să le facă fotografii”, a zis Robert.

Amintim că în trecut actorul a fost implicat într-o relație amoroasă și cu Kristen Steward, co-partenera lui de filmări pentru seria „Twilight”.

Sursa: Spletnik.ru