În multe regiuni ale lumii autoizolarea e pe sfârșite ceea ce înseamnă că oamenii se întorc treptat la ritmul lor obișnuit de viață. Recent, actrița Sarah Jessica Parker, după o lungă perioadă de autoizolare a fost surprinsă pe plajele din Hampotons unde și-a afișat incredibila siluetă.

Actriței Sarah Jessica Parker se pare că i-a fost foarte dor de plajă de altfel, imediat după relaxarea regulilor de restricție în privința COVID-19, vedeta din „Sex and the City” s-a și îndreptat să facă băi de soare.

Actrița în vârstă de 55 ani a optat pentru un costum de baie întreg de culoare neagră, iar în jurul taliei și-a legat o cămașă albă.

Pozele surprinse de paparazzi în scurt timp au ajuns virale în mediul online și au trezit numai sentimente de admirație din partea internauților. Se pare că anii din copilărie pe care Sarah i-a dedicat baletului își fac efectul! Vedeta chiar și la 55 de ani mai practică anumite exerciții de balet.

Aceasta nu petrece ore în șir la sala de forță și se pare că nu este deloc o fană a greutăților.

„Mă antrenez în total aproximativ 22 de minute, mai mult nu rezist”, a zis Sarah.

Dar se pare că vedetei îi reușește să-și mențină formele grație pasiunii sale pentru mersul pe jos. Aceasta recunoaște că, zilnic, face aproximativ câte 10000 de pași.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa foto: Dailymail.co.uk