Anna Lesko a fost una dintre marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. Într-una dintre cărțile sale autobiografice, fostul milionar a povestit cum a început relația cu artista, minoră pe vremea aceea, și ce l-a atras la ea. A plăcut-o fiindcă era „blonduță, cu ochi verzi-gri’, înzestrată cu un corp „foarte feminin’. Iată imaginile cu Anna Lesko la 17 ani!

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au întâlnit în 1996, când ea avea doar 17 ani și dansa într-o trupă de balet. Artista născută în Chișinău, Republica Moldova, venise în România pentru a urma o carieră muzicală și a fost imediat remarcată de fostul milionar. Relația lor a stârnit ample controverse și a fost dezaprobată de la început de părinții lui Irinel Columbeanu. Timp de 8 ani, fostul afacerist a luptat pentru a fi împreună cu Anna Lesko, dar în cele din urmă a cedat presiunilor familiei.

Anna Lesko avea 17 ani când a început o relație cu Irinel Columbeanu, în timp ce el avea 39 de ani. Artista dansa pe atunci într-o trupă de balet și era determinată să-și contruiască o carieră artistică în România. Imaginile cu cei doi au fost probabil uitate de mulți, mai ales că povestea de dragoste a luat sfârșit cu două decenii în urmă. Într-unul dintre volumele sale, Irinel Columbeanu i-a făcut făcut un portret fizic fostei sale iubite.

„(Anna) era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia)’, se arată în cartea afaceristului.

În ciuda zvonurilor care au aplanat în jurul relației lor, Anna Lesko a spus că a rămas prietenă cu Irinel Columbeanu, după despărțire: „Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm. Pentru cei care caută senzaționalul, le voi spune că nu ne-am certat și am rămas prieteni. Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de 8 ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare’.

Distribuie articolul: