Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au pășit în fața altarului în urmă cu doar câteva clipe, pregătiți să fie binecuvântați în fața lui Dumnezeu. Artista strălucește la propriu în rochia de mireasă care a eclipsat toate privirile. 

Emoționați până la lacrimi,  Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au luat de mână și împreună au pășit către o nouă etapă a vieții lor. Alături de invitați aleși pe sprânceană și de familie, cei doi primesc binecuvântarea preotului, slujba religioasă desfășurându-se la Mănăstirea Cașin.
Anda Adam a avut o apariție spectaculoasă și extravagantă, așa cum a fost și ea dintotdeauna. Vedeta a sosit la biserică și a coborât dintr-o mașină Jeep, în timp ce soțul ei a venit cu un Limo Bus Party. Au pășit împreună, vizibil emoționați, în fața altarului, unde îi așteptau nașii, familia și invitații.

Rochia aleasă de Anda Adam este extrem de frumoasă și luxuriantă, dar suficient de voluminoasă și grea, cât să-i dea vedetei mari bătăi de cap, fiind nevoită să fie atentă la fiecare mișcare, iar mirele a optat pentru un costum în nuanțele alb-negru.

Putem spune că nunta cântăreței reprezintă unul dintre cele mai extravagante și unice evenimente din showbiz de până acum. Anda și soțul ei au dorit să rupă clasicul și au decis că nunta lor nu se va desfășura într-un restaurant sau vreo sală de evenimente, ci la un prestigios club din Capitală. Acolo îi vor primi cu brațele la distracție pe cei aproximativ 300 de invitați.

„Vom avea între 250-300 de invitați. Deja suntem copleșiți de emoții și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Mai e foarte puțin! Mireasa nu cântă la nuntă, pentru că aduce ghinion, însă avem deja un program artistic foarte frumos și bine stabilit! Vor cânta Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași, Florin Salam și am pregătit și vreo 30 de numere de show cu acrobații. Va fi spectaculos!”, povestește mireasa foarte entuziasmată și încântată de tot programul artistic pe care l-a pregătit pentru nunta sa.

 

 

Distribuie articolul: