Odată cu trecerea tendinței, anumite obiecte vestimentare sau accesorii nu le mai puteți purta. Fie că le considerați demodate, fie că vă este frică să le integrați în anumite ținute, care sunt în pas cu moda.

Din acest motiv, desinerii recomandă reinventarea unui stil utilizând accesorii vechi. În loc să schimbați papucii, încercați să faceți ceea ce fac profesioniștii – încercați să combinați vârful degetelor cu bijuteriile pe care le purtați.

În acest sezon, faceți o plimbare imaginară în jungla sălbatică și combinați cobaltul unui inel cu oja de unghii a lui Marc Alary. Încercați inscripția gotică personalizată a designerului Sarah Chloe cu un lac moody. Sau încercați să combinați inele de nuanțele trabucurile clasice cu un roz.

O ojă mată se va potrivi ideal cu un inel de delicat marca Irene Neuwirth. Strălucirea subtilă a diamantelor se potrivește cu nuanțele puternice de la Chanel.

Vogue a realizat un top 10 a celor mai bune și mai strălucitoare bijuterii, care sunt în vogă în acest sezon și vă ajută cum să le combinați corect cu nuanțele de ojă.

sursa foto: Vogue

Distribuie articolul: