Ion Ion Ţiriac, după divorţul de Ileana lazariuc, s-a logodit cu Sorana Cîrstea, românca considerată cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România. Cum s-au îndrăgostit unul de altul?

Recent  s-a aflat că fiul lui Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, are o relaţie de iubire cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Mai mult decât atât, cei doi s-ar fi logodit în mare secret.  Conform impact.ro, aceasta a primit un inel superb din partea lui Ion Ion Ţiriac.

„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viaţa ei, însă apropiaţii ştiu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani şi se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat apropiaţii cuplului.

Ion Alexandru Ţiriac şi Sorana Cîrstea ar fi împreună de trei ani, adevarul.ro precizează că relaţia lor datează din timpul mariajului lui cu Ileana Lazariuc: „Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a spus un apropiat al familiei la sfârşitul lui 2019.

Ion Ion Ţiriac a avut o relaţie de 17 ani cu Ileana Lazariuc. Cei doi s-au despărţit în secret şi au împreună doi băieţi, pe Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani).

Distribuie articolul: