Irina, fosta soție a lui Valery Meladze, a fost invitată la emisiunea lui Boris Korchevnikov – „Soarta omului”, și a vorbit despre cel mai delicat moment din viața ei – infidelitatea și trădarea fostului soț. Prezentatorul a provocat-o la o discuție sinceră și a reușit să afle detalii necunoscute despre acest capitol dureros din viața femeii. 

Irina Meladze a recunoscut că, vestea cum că soțul ei are o a doua familie a fost un adevărat șoc pentru ea. Aceasta nici nu se gândea că iubitul ei soț ar putea să nu-i fie fidel! Cu toate acestea, Irina spune că simțea o distanțare din partea lui Valery, dar credea că e din cauza problemelor la serviciu. Potrivit femeii, la început ea nu bănuia că artistul ar putea să o înșele cu Albina Dzhanabaeva, dar odată, în timpul unei certe mari, chiar el a recunoscut acest lucru.

„El nu mi-a spus cum o cheamă. Când mi-am telefonat prietena, aceasta mi-a spus: „Cred că știu cine ar putea fi”. Mi-a povestit totul la telefon”, spune femeia.

„Reanimarea sufletului meu a durat cinci ani. Simțeam în piept o gaură imensă. Pe atunci divorțul îmi părea mai strașnic decât moartea copilului”, povestește Irina.

Ea spune că niciodată nu a văzut în persoana lui Djanabaeva o potențială concurentă, dar atunci când a aflat despre infidelitatea soțului și-a dorit să se întâlnească cu amanta lui Valery.

„Am dorit să mă întâlnesc cu ea. Astfel, i-am aflat numărul de telefon și am invitat-o la o întâlnire. Nu mi-a fost frică să o sun. Sincer, ar putea să sune arogant, dar eu niciodată nu am suferit de complexul inferiorității. Tot ce doream a fost să o privesc în ochi. Să înțeleg ce persoană se află în fața mea”, recunoaște aceasta.

Cu toate acestea, Djanabaeva a refuzat să se vadă cu ea. Irina spune că nu-și dorea să o agreseze sau să-i facă vreun rău și că nici până astăzi nu știe ce avea să spună, dând ochii cu amanta soțului ei.

„Mi-am dorit să o văd ca să înțeleg cum de nu mi-am putut da seama ce persoană este cu adevărat. Poate, că într-adevăr era atât de atrăgătoare?!”, a adăugat Irina.

Fosta soție a lui Meladze a mai povestit despre faptul că nu cunoștea că Albina i-a născut un copil lui Valery. Irina, pe atunci credea că, copilul Albinei este a unui om de afaceri, cu carea aceasta se afla într-o relație.

„Atunci când Albina a născut, eu nu știam că acel copil e a lui Valera, eu am și felicitat-o chiar”, spune cu zâmbet Irina.

Chiar și atunci când a aflat că soțul are o a doua familie, femeia era gata să-l primească înapoi.

„În primele luni după ce am aflat totul, credeam că nici nu poate fi vorba despre iertare. Dar dragostea este o chestie foarte ciudată. Cred că dacă, la început, s-ar fi întors, eu l-aș fi iertat”, spune ea.

Foto: Google.com