Interpreta din Rusia, Yulia Volkova, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut ceva vreme în urmă că nu știe cum să trăiască și cât timp i-a mai rămas. Cancerul tiroidian cu care s-a confruntat acum 8 ani a recidivat.

În urmă cu opt ani, Yulia Volkova a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Viața cântăreței a fost împărțită în înainte și după. Artista a urmat un curs de tratament și, bineînțeles, a trecut sub bisturiul chirurgului pentru a îndepărta tumora. Cu toate acestea, operația nu a fost lipsită de complicații. Medicul a atins accidental nervul corzilor vocale, iar Julia și-a pierdut practic vocea. Atunci vedeta a crezut că i-a căzut cerul peste cap – cariera muzicală se încheia. Totuși femeia a reușit să treacă peste astea.

foto: bankoboev.ru

 

„Totul s-a prăbușit, toată viața mea. Nu înțelegi cum se va termina această poveste, cât vei trăi ”, și-a împărtășit Volkova trăirile. În același timp, bruneta a adăugat că nimic nu va mai fi ca înainte.

„Zbor spre Germania, nimic nu ajută. Am avut operații în fiecare an. Cea din urmă a fost în Coreea, la Seul”, a recunoscut Volkova. Se pare că cea din urmă intervenție a ajutat-o pe Yulia și i-a restabilit cât de cât corzile vocale.

Chiar dacă viitorul ei este incert, Yulia nu renunță. Ea nu intenționează să se întoarcă imediat pe scenă, dar totuși a participat în cadrul show-ului „Superstar!”, pe canalul NTV, unde a cântat într-un duet cu Larisa Dolina – au interpretat piesa „Nas ne dogonyat”.

Sursa: Woman.ru

Distribuie articolul: