Au trecut aproape 20 de ani de când fetele de la t.A.T.u. făceau furori la nivel internațional cu celebrele piese „All about us”, „Nas ne dogonyat” sau „All the things she said”.

Yulia Volkova și Lena Katina s-au lansat la începutul anilor 2000 șocând întreaga lume cu atitudinea nonconformistă și indecentă pe care o afișau. Fetele pozau în școlărițe lesbiene, fiind minore la vremea respectivă, însă după ce proiectul s-a încheiat, au declarat că a fost doar o strategie de marketing.

În 2009, roșcata și bruneta au pornit pe drumuri separate optând pentru carieră solo, dar succesul pe care l-au avut în adolescență nu au mai reușit să-l atingă niciodată.

În anul 2014 Yulia Volkova, în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. După două operații pentru îndepărtarea tumorii, din cauza unei erori medicale, laringele i-a fost afectat, iar  Yulia și-a pierdut vocea: „Când m-am trezit din anestezie am vrut să vorbesc, dar nu aveam deloc voce. A fost cel mai critic moment din viaţa mea”, povestea la momentul respectiv bruneta. Ulterior, Yulia a urmat tratamente complexe de recuperare. După două operații în Germania pentru recuperarea vocii, verdictul continua neschimbat.

Vindecarea a venit în urma unei operații pe care a făcut-o la Seoul, iar Yulia și-a recăpătat vocea, continuând să lanseze noi melodii. Yulia Volkova are o fată de 13 ani şi un băiat de 10 ani.

Lena Katina, care va împlini anul acesta 34 de ani, s-a căsătorit și, în urmă cu 3 ani, a devenit mama unui băiețel.

Dacă inițial cele două duceau în paralel cariera solo și concertele trupei t.A.T.u, în urma unor neînțelegeri și ale acuzelor pe care și le-au adus reciproc în mod public, acestea au renunțat să mai cânte împreună, iar astăzi se mai reunesc doar ocazional.

În anul 2012, Yulia Volkova și Lena Katina s-au reunit chiar pe scena emisiunii „Vocea României”, iar la doi ani distanță trupa t.A.T.u cântat din nou, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Vezi și: Este atât de diferită astăzi! Așa arăta Inna acum zece ani, la debutul ei TV (Video)

Distribuie articolul: