Fosta lui Timati este în căutarea iubirii. Se pare că Alena Shishkova este pe urmele Olgăi Buzova, iar zvonurile precum că aceasta va fi următoarea protagonistă a reality show-ului despre burlăcița în căutarea jumătății, vine chiar din partea blondinei.

Presa din Rusia anunță că Alena Shishkova va fi următoarea burlăciță a unuia dintre cele mai populare reality show-uri. Deși nu este confirmat de producători, însăși modelul a fost cea care a făcut aluzie că va fi protagonista emisiunii.

Potrivit woman.ru, modelul a făcut o postare care i-a intrigat pe internauți, aceasta întrebându-i: „ Veți urmări emisiunea„Zamuj za Shishkovu”?”. Astfel, blonda a stârnit numeroase discuții în mediul online, fanii acesteia fiind nerăbdători să o cunoască mai bine prin intermediul proiectului tv.

Amintim că emisiunea „Zamuj za  Buzovu” s-a încheiat cu o dezamăgire pentru protagonistă, aceasta descoperind că cel care i-a „câștigat inima” nu-și dorea decât faimă și profit de pe urma numelui Olgăi.

Dacă Alena Shishkova reușește să-și găsească jumătatea prin intermediul proiectului, rămâne de văzut, asta în cazul în care zvonurile se adeveresc.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Buzova, din nou trădată: „Este un om monstruos și fără suflet!” Denis Lebedev are o amantă (Foto)