Un grup de tineri pasionați de instrumente muzicale care își fac studiile peste hotare, majoritatea acordeoniști, au decis să-și împartă experiența cu muzicienii începători de acasă. Aceștia vor organiza o serie de evenimente, absolut gratuite, în care își vor povesti lecțiile învățate tinerilor aflați la început de cale.

„6 evenimente frumoase și diferite, care la sigur vor fi pe placul tuturor! Venim special acasă, pentru voi, cei care sunt flamanzi după muzica noua, neobișnuită și captivantă! Vă așteptăm la fiecare eveniment, să ne fiți alături pentru a ne motiva să facem și mai multe pentru voi! Intrarea la toate evenimentele este liberă!”, au notat inițiatorii acțiunii, cei care au și fondat pagina „Accordion Soul” Moldova.

Cele 6 evenimente se vor desfășura începând de astăzi, pe tot parcursul lunii septembrie, la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Muzeul Național de Arte, Uniunea Compozitorilor sau la Colegiul „Ștefan Neaga”, iar concertul final va avea loc pe 26 septembrie curent la Filarmonica națională în sala mică.

„Vrem să aducem experiențele acumulate la noi prin câteva concerte, masterclasuri cu invitați din Serbia, Germania cu băieții de la Concertino de la noi și nume care s-au afirmat peste hotare în acest domeniu. Acum e primul an, însă pe viitor vrem să facem o tradiție din acest eveniment”, ne-a declarat Roman Bălătel.

Află mai multe detalii pe pagina „Accordion Soul” Moldova.