Pe 19 mai 2012, în mod surprinzător pentru toți apropiații lor, Mark Zuckerberg și Priscilla Chan și-au jucat nunta. Fondatorul rețelei Facebook a fost extrem de emoționat la a cincea aniversare de la căsătorie, iar cea căreia i s-a adresat este soția sa, care va deveni din nou mamă în scurt timp.

„Astăzi marcăm 5 ani de la căsătoria noastră. I-am promis Priscillei că în fiecare an vom marca această dată într-o lună de miere. Mai mulți ani la rând am mers în Japonia și Franța. În acest an călătorim prin Statele Unite ale Americii, iar luna de miere o vom petrece în statul american Maine. O lecție importantă legată de căsnicie, pe cate am învățat-o în acest răstimp, este următoarea: cu cât mai mult timp petrecem împreună, cu atât e mai bine”, a mărturisit tânărul antreprenor, pe 19 mai.

zuck

Priscilla Chan este nu doar partenera de viață a lui Mark Zuckerberg, ci și o parteneră de afaceri a acestuia în politicile de responsabilitate socială ale companiei.

zu

În septembrie 201o, Priscilla și Mark s-au mutat împreună la Palo Alto, în California, iar prima confirmare a relației lor a venit în martie 2012, când Mark și-a schimbat statutul relațional în rețeaua pe care o conduce.

pri

Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie modestă, în mai 2012, în curtea casei unde locuiau de câțiva ani. Pe 30 noiembrie 2015, pe lume a venit Maxima – prima lor fiică. În 2017, soții așteaptă nașterea celei de-a doua fiice.

priscilla

Foto: Facebook.com, Pinterest