Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar această sintagmă se potrivește perfect în cazul Mihaelei Rădulescu și al fiului său, Ayan Schwarzenberg! La doar 16 ani, Ayan muncește la sală pentru un corp plin de mușchi. 

Mihaela a fost un bun exemplu pentru Ayan, așadar acesta se poate lăuda că până la 15 ani a experimentat deja skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting, hochei și multe altele. În plus, este campion la Kick Boxing, Krav Maga (sport de apărare) și Muay . Mihaela are o relație foarte bună cu Ayan, după cum a povestit  într-un interviu pentru viva.ro

„Am avut cu el o relație foarte strânsă de la început, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut bonă niciodată, nici în ziua de azi nu am. Am încercat mereu să fiu lângă el și, chiar dacă am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lângă el la tot ce contează pentru el. Așa că de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte bună(…) Fiind un copil echilibrat, a fost foarte ușor să avem discuții despre orice: despre școală, sport, fete, sex, iubire”.

Anul acesta, Ayan va împlini 16 ani, este un pachet de mușchi, dar, în egală măsură, și un elev eminent, și seamănă deja cu un star de cinema, semn că influența mamei sale a contat.

Citește și: Revedere emoționantă dintre Mihaela Rădulescu și fostul ei iubit, Dani Oțil. „Îmi lipsesc mesajele tale” (Video)

Distribuie articolul: