Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au întâlnit în direct, după ce timp de şase ani de zile au trăit o poveste intensă de iubire. Mihaela Rădulescu a fost invitată special în emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani cu ocazia celor 25 de ani de Antena 1.

Și au  început relația în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Pe atunci, multă lume nu le-a dat viaţă lungă împreună, din pricina diferenţei de vârstă: ea este cu 11 ani mai mare decât el. Un alt lucru care a alimentat „predicţiile’ referitoare la iminenţa despărţirii a fost faptul că, ulterior, Mihaela s-a mutat la Monaco, venind doar ocazional în ţară. Nimeni nu şi-a putut imagina că nici distanţa, nici diferenţa de vârstă nu vor duce la ruptură, ci… dorinţa lui Dani de-a o lua de nevastă pe Mihaela.

Când cei doi s-au revăzut astăzi, s-au strâns imediat în braţe. Iată cum a decurs întâlnirea:

„Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Nu mi-ai răspuns la întrebare. N-am zis niciodată măgarule. Ți-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ți-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineața. Să mă ții la curent cu ce mai faci, când te însori”, a spus Mihaela Rădulescu.

Dani Oţil i-a răspuns: „Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje era să iau și apă minerală. După care venea mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-i mai iei interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj.”

Sursa:Viva.ro

Vezi și: Mihaela Rădulescu oferă sfaturi de seducție: „Bucură-te de tine și de ziua asta!”

Distribuie articolul: