Din 2016, Dani Oțil este proprietarul unui restaurant în București, numit The Grill. În urma unor acuzații publice privind prețurile ridicate la diversele preparate, el și-a exprimat apărarea, subliniind că calitatea și locația restaurantului, situat în zona de nord a Capitalei, sunt factori importanți. Chiar dacă unii clienți au fost nemulțumiți de prețuri, alții au fost mulțumiți de varietatea preparatelor servite.

De exemplu, cartofii prăjiți costă 19 lei, pizza variază între 49 și 69 de lei în funcție de toppinguri, supa de cocoș de curte cu găluște costă 29 de lei, pulpă de rață confiată – 69 de lei, ciolan de purceluș – 78 de lei, iar saramura de caracatiță – 98 de lei, conform informațiilor furnizate de Libertatea.

„Având în vedere acuzațiile unor clienți, el a spus că prețurile din restaurantul lui nu sunt mari. „Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului’, a spus Dani Oțil pe Instagram, conform Fanatik.

Mihai Bobonete a intrat în restaurantul deținut de Dani Oțil și s-a bucurat din plin de mâncare. Cu toate acestea, actorul a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut nota de plată. În cadrul unui podcast, în care îl avea alături pe Răzvan Simion, prietenul lui Dani Oțil, Mihai Bobonete a ținut să-și spună opinia în urma experienței pe care a trăit-o.

„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane  (adică 1.500 de lei noi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota.

Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin .  Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin’, a spus Mihai Bobonete, notează wowbiz.ro.

Distribuie articolul: