Ieri, 7 aprilie, fiul regretatei interprete ruse Janna Friske și a prezentatorului Dmitry Shepelev, Platon, a împlinit 7 ani. Cu această ocazie sora Jannei a venit cu o felicitare pentru nepotul ei, iar pe lângă cuvintele emoționante pe care le-a scris, femeia a publicat și câteva poze din arhiva familiei.

Sora Jannei Friske și-a amintit despre ce emoții a trăit atunci când s-a născut Platon, în același timp aceasta și-a exprimat speranța că atunci când băiețelul va crește puțin, își va dori să comunice cu familia mamei lui.

„Micul meu prinț, acum 7 ani în urmă, ai apărut pe lume. Ai venit la noi de ziua Bunei Vestiri. Toți te-am așteptat foarte mult. Îmi amintesc de prima oară când te-am văzut, pe atunci erai în burtica mamei, iar eu am auzit cum îți bate inimioara. Am plâns de bucurie, a fost un moment magic. Iar atunci când am fost telefonată și anunțată despre faptul că te-ai născut, fericirea nu mai cunoștea limite.

Micuțule, vreau să-ți doresc să fii sănătos, să înveți bine, toate să-ți reușească, să fii înconjurat doar de oameni buni și sincer, să nu cunoști răul și deznădejdea. Să știi dragul meu, noi te iubim și te așteptăm foarte mult. Sunt încrezută că va veni ziua în care vei înțelege totul și vei veni la noi, vom avea multă răbdare și vom aștepta. La mulți ani, Platosha. Ai tăi bunelul Vova, bunica Olea și mătușa Natasha”, a scris sora Jannei.

Reamintim că Janna Friske a decedat în 2015, după o lungă luptă cu o tumoare cerebrală – vedeta a aflat despre diagnosticul ei aproape imediat după nașterea fiului Platon. După moartea cântăreței, familia interpretei și iubitul ei, Dmitry Shepelev a început un adevărat război pentru dreptul la custodia lui Platon.

Prin hotărârea judecătorească, băiatul a rămas alături de tatăl său, iar părinții Jannei au fost lăsați să-și vadă periodic nepotul în prezența lui Shepelev. Acum Dmitry susține că, în ciuda programului de întâlnire stabilit prin instanță, bunica și bunelul lui Platon nu vin să-și vadă nepotul. Părinții lui Janna, la rândul lor, spun că Dmitry  încearcă să organizeze diverse obstacole care ar împiedica comunicarea lor cu nepotul.

Sursa foto: Instagram