Celebrul cuplu Galkin – Pugacheva împreună cu copii lor s-au izolat în castelul umoristului și respectă carantina. Aceștia profită la maxim de circumstanțele create și petrec mult timp în compania copiilor. Unele momente din viața lor ajung și pe Instagram.

Recent, Maxim Galkin a postat un video pe pagina lui de Instgaram care pur și simplu a impresionat internauții. Acesta l-a filmat pe fiul său Garry, cum interpretează celebra melodie a lui Edith Piaf „Non, Je ne regrette rien”. La doar 6 ani Garry nu doar că a demonstrat posedarea impecabilă a  limbii franceze, dar și că are un bun auz muzical și voce foarte frumoasă.

„Non, je ne regrette rien în interprtarea lui Garry. Încă toamna copiii au învățat și înregistrat câteva cântece, dar eu uitasem – iată că ne-am amintit  și am decis să vă bucurăm un pic pe timp de carantină. Totul va fi bine”, a scris Maxim alături de clipul postat.

Bine – înțeles că filmulețul a generat reacții de admirație în rândurile internauților, iar printre miile de comentarii se regăsesc și cele ale celebrităților.

„Pur și simplu nu am cuvinte”, a scris  Filip Kirkorov.

„Ești bravo Garry”, a scris Anita Tsoy.

„Pur și simplu bravo!”, zice interpreta Valerya.

Nu este prima oară când Maxim publică secvențe video din viața lor de familie, iar în unele dintre ele apare și Alla Pugacheva.

Sursa foto & video: Instagram