Eveniment important în familia Allei Pugacheva și a lui Maxim Galkin. Artiștii și-au dus gemenii în clasa întâi, momentul a fosty atât de emoționantnt încât a lăsat-o în lacrimi pe interpretă.

Emoții de nedescris nu doar pentru Liza și Gary, dar și pentru părinții lor, care i-au însoțit în prima zi de școală. Se pare că gemenii vor învăța într-o instituție privată. „Ne-am pregătit, aveam emoții, ne-am aranjat și am plecat. Au petrecut mama, tata, mătușa, unchiul, verișoara, bonele și prietenii”, a scris Galkin, în dreptul postării.

Din imaginile publicate de artist putem observa că părinții și odraslele lor au avut parte de un careu deosebit, cu discursuri, cu fanfară și animatori printre care eroi deghizați în costume și urcați pe ghete cu arcuri.

Îmbrăcați în uniforme școlare, cu buchete mari de flori, dar fără ghiozdane, picii au pășit un pic nesiguri spre o nouă etapă din viața lor, devenind elevi cu acte în regulă. Totuși au prins la curaj odată ce au urcat, alături de prima învățătoare și colegii de clasă, pe scena improvizată și au recitat câte câteva rânduri dintr-o poezie.

La un moment dat, Alla Pugacheva a fost copleșită de emoții și a lăcrimat, în timp ce soțul a încercat să o liniștească, îmbrățișând-o. Nu putem să nu menționăm că Primadona a fost îmbrăcată și ea ca o școlăriță modernă: fustă scurtă, tricou, ghete și o geacă din piele. Părul artistei a fost, la fel, prins într-o coafură tinerească. Maxim Galkin nu s-a dus prea departe la capitolul stil și și-a asortat ținuta cu cea a soției sale: a îmbrăcat blugi, tricou și o cămașă în carouri.

Decât să vă povestim noi cum a fost, mai bine urmăriți video de mai jos.

Sursa: Instagram.com