După cum era vorba, în această lună urma să se înceapă filmările la continuarea serialului „Friends”. Pandemia creată în urma răspândirii noului tip de virus, a decis altfel, filmările au fost amânate pentru a doua oară consecutiv. 

Se pare că fanii Friends vor trebui să se înarmeze cu răbdare: premiera specială cu Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry a fost din nou amânată din cauza pandemiei. În prealabil, se preconiza că filmările show-ului vor începe în această lună, dar situația epidemiologică din Statele Unite nu permite desfășurarea acestora.

Sursă: glamour.ru

„Din păcate, a trebuit să amânăm filmările din nou. Acum nu este cel mai sigur moment. În schimb, acum avem mai mult timp pentru ca ediția specială să fie și mai interesantă, și mai distractivă. Prefer să văd paharul pe jumătate plin, nu invers. Deci nu avem încotro. Voi sunteți blocați cu noi pe viață”, a spus Jennifer Aniston.

Sursă: glamour.ru

Anterior, președintele WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt, a spus că, dacă situația cu pandemia nu se îmbunătățește, creatorii serialului vor lua în vedere posibilitatea unei reuniuni online a „Friends”. „Dar am dori să lansăm ediția în mod tradițional, deci cred că ar trebui să așteptăm”, a spus producătorul.

Reamintim că, inițial, ediția specială al serialului „Friends”, programată să coincidă cu cea de-a 25-a aniversare a premierei serialului, trebuia să fie lansată în luna mai a acestui an, dar din cauza pandemiei, filmările au fost amânate până la sfârșitul verii.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: