Deja în această toamnă, noul film cu super eroi al lui Chloe Zhao, „Eternii”, va fi lansat pe marile ecrane. Rolurile principale au fost jucate de mari actori de la Hollywood: Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden și Kit Harington, aici s-au mai fimat mulți alți artiști celebri.

Până acum, pe rețelele de socializare apăruse doar un trailer pentru viitorul film. Astăzi, Entertainment Weekly a publicat niște imagini exclusive, prezentând personajele cheie ale filmului. În imagini Angelina Jolie apare sub forma unei războinice furioase, pe nume Tena. Principala superputere a eroinei Jolie este capacitatea de a crea orice armă, din energia cosmică.


În procesul de pregătire pentru rolul lui Jolie, ea nu numai că a practicat baletul, pentru a se mișca cu grație în cadru, dar a învățat și să manevreze cu tot felul de arme.

Salma Hayek, într-un interviu acordat, a recunoscut că a fost incredibil de fericită să primească o ofertă de filmare într-un nou film cu super eroi. Potrivit actriței, ea a visat de mult să lucreze cu Chloe Zhao.

Am fost șocată! Imaginează-ți că la vârsta de 50 de ani te sună un regizor, care îți spune: Veți deveni o super eroină”, a povestit actrița.

Vă amintim că filmul „Eternii” vorbește despre super eroii, care nu s-au amestecat în viața oamenilor obișnuiți de mii de ani. O nouă amenințare îi obligă, însă, să apară, aceasta fiind, apariția monștrilor, care vor să șteargă omenirea de pe fața Pământului.

Premiera mondială a filmului este programată pentru 28 octombrie, în Rusia, spectatorii îl vor putea aprecia începând cu 4 noiembrie.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)

Vizonează trailerul aici:

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: