Toamna se numără bobocii sau… casele mari de modă se întrec la prezentările noilor colecții. Filip Kirkorov, care mai este poreclit și „Regele estradei rusești”, fiind unul dintre cei mai extravaganți artiști din Rusia, și aici ne referim în special la stilul său, nu putea lipsi de la un așa eveniment fashion precum, prezentarea Dolce & Gabbana.

Duminică, 29 august 2021, Dolce & Gabbana și-a prezentat cea mai nouă colecție, Alta Moda, care a avut loc în faimoasa piață San Marco. Evident, de la eveniment nu puteau lipsi vedetele internaționale, printre care Jennifer Lopez, Heidi Klum, nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, sau membrele familiei Jenner-Kardashian.

Printre invitații speciali s-a numărat și excentricul Filip Kirkorov, un mare admirator al brandului Dolce & Gabbana. Acesta și-a ținut la curent fanii, pe Instagram, cu tot ce se petrece în jurul său, filmând câteva momente din timpul show-ului.

Atât înainte, cât și după eveniment, artistul a ținut să se fotografieze alături de câteva personalități cunoscute.

De asemenea, odată ce a ajuns față în față cu EA, Filip Kirkorov nu și-a putut ține mâinile departe de JLo și a imortalizat momentul. Artistul a publicat o fotografie pe rețele, pe care a semnat-o „modest”: Ciao bella. We are fashion killers… (n.r. trad – „Ciao, frumoaso. Suntem niște fashioniști mortali).

Nu putem să nu remarcăm că vedetele au purtat ținute sclipitoare. Cu siguranță nu au planificat să se asorteze unul cu altul, ci doar să aducă un omagiu celebrului brand, lucru care le-a reușit. Atât Kirkorov, cât și JLo au purtat ținute semnate Dolce & Gabbana și au strălucit, la propriu și la figurat. Și dacă Kirkorov este numimt „Regele estradei rusești”, atunci JLo, cu siguranță, poate fi numită Regina evenimentului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Sursa: Instagram / Filip Kirkorov / JLo

Distribuie articolul: