Instrumentistul este mai mult decât mândru de fiii săi Daniel și Lucian. Recent acesta a lansat un videoclip la melodia „Hora lui bunelul”, în care alături de artist apar și băieții lui.

Unul dintre dintre conducătorii Orchestrei Fraților AdvahovVasile Advahov, a lansat recent un videoclip emoționant la melodia populară adaptată și moștenită de la tatăl său „Hora lui bunelu”. Acesta este cu atât mai special cu cât în imagini, artistul apare alături de fiii săi. În timp ce instrumentistul cântă la vioară, Daniel, fiul mai mare mânuiește cu iscusință acordeonul. Mezinul familiei, Lucian, bate toba așa cum o făcuse și Vasile Advahov atunci când la doar cinci ani își începuse calea muzicală, bătând toba pe la nunți și cumetrii, alături de tatăl său. Artistul făcuse recent o postare în care a povestit cum s-a îndrăgostit de muzică.

„Pentru noi – sfârșit posomorât de toamnă, iar pentru micuți – un început frumos de cale… O horă vioaie interpretată de Daniel la acordeon, iar frățiorul Lucian îi ține isonul la tobă. De ce se numește Hora lui bunelu’? … pentru că tatăl meu, Vasile, a fost cel care a adaptat melodia veche populară într-o horișoară potrivită pentru degețelele lui începătoare…”, a fost mesajul instrumentistului.

Vă invităm să vă bucurați auzul și privirea admirând noua producție muzicală a artistului, alături de fiii săi:

 Sursa: Facebook.com, Instagram.com

Vezi și: Peste 15.000 de spectatori i-au aplaudat în picioare pe Frații Advahov alături de Andra la concertul „Tradițional” (Foto)