Recent Orchestra Fraților Advahov a susținut pe scena de la Sala Palatului din București, România, un concert grandios, plin de emoții, muzică de suflet și voci de aur!

Pe 28, 29 și 30 septembrie, la Sala Palatului din București a avut loc Concertul „Tradițional”, organizat de Andra, cu ocazia Centenarului. Artista a fost acompaniată de Orchestra Fraților Advahov.

În cele trei zile de spectacol, Orchestra Fraților Advahov au reușit să ajungă la inima miilor de spectatori, bucurându-se din nou de aprecierea publicului de peste Prut.

Frații Advahov au cântat alături de nume consacrate ale cântecului popular – Irina Loghin, Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Steliana Sima și alte voci de excepție. Rezultatul colaborării dintre orchestră și interpreți a fost un spectacol inedit, care cu siguranță va lăsa amintiri deosebite spectatorilor și cu certitudine va intra în istorie.

Publicul a tresărit de emoție la fiecare horă, sârbă, doină, fredonând versurile melodiilor îndrăgite și dansând în sala de spectacol.

Pentru Frații Advahov, acest spectacol a fost unul grandios, la care s-a depus multă muncă și pasiune. Repetițiile au început încă la Chișinău și au decurs foarte ușor și productiv, pentru că, între Andra și Frații Advahov există o chimie atunci când se află pe scenă. Aceștia au mai avut anterior colaborări de succes, experimentând și întelegându-se chiar din priviri.

Orchestra Fraților Advahov m-a ajutat să transform „Tradițional” în cel mai elegant spectacol de muzică tradițională. Le mulțumesc pentru dedicare și profesionalism, spunea Andra într-un interviu.

Cu siguranță că după acest spectacol urmează și alte concerte grandioase susținute de Orchestra Fraților Advahov atât în țară cât și peste Prut, pentru a duce cântecul popular la inima oamenilor de pretutindeni!

Distribuie articolul: