Suri, unica fiică biologică a lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a împlinit vârtsta de 14 ani. Fata este o adolescentă simpatică, așa că cel puțin fizic, este clar că a moștenit tot ce este mai frumos de părinții săi celebri. Iată cum a fost surprinsă pe străzile din New York, potrivit Adpm.ro.

De când s-a născut Suri Cruise era urmărită peste tot de paparazzi. Era considerată, la vremea aceea, una dintre cele mai tinere fashioniste de la Hollywood. În ultimii ani însă, în special după divorțul vedetelor, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a fost mai ferită de ochii publicului.

Fostul cuplu își trăiește separat viața, cât mai liniștită, departe de paparazzi și tabloide. Așa se face că rar am mai văzut-o pe fiica celor doi actori în presă în ultima vreme.

Între timp, Suri a împlinit deja 14 ani și a devenit o adolescentă simpatică. Dovadă sunt imaginile surprinse acum câteva zile, pe străzile New York-ului, când ea, împreună cu prietenele sale au ieșit să ia masa de prânz la un restaurant cochet.

Suri a purtat o rochiță diafană, roz pal, la care a asortat o pereche de pantofi sport albi. Dar și o mască de protecție în culoare fuchsia, care a fost pata de culoare a ținutei.

Sursa: Adpm.ro