Cornelia și Marcel Ștefăneț se pot considera un cuplu împlinit pe lângă frumoasa familie pe care o au împreună sunt și pe scenă mereu unul lângă altul. 

Astăzi fetița lor Alexandra împlinește patru anișori, iar cu această ocazie părinții i-au dedicat un mesaj emoționat și au împărtășit 2 fotografii adorabile.

„Scumpa și iubita noastră fetiță, cu 4 ani în urmă, Dumnezeu ne-a făcut cel mai frumos dar, ai apărut TU în viața noastră, Soarele nostru pe nume Alexandra! Te iubim la nesfârșit Fetița noastră, și îți dorim să fii sănătoasă la superlativ, în rest ne ocupăm noi de toate, Mami și Tati!
LA MULȚI ANI BUBURUZA NOASTRĂ ALEXANDRA!”

Cornelia Ștefăneț a fost invitată la „După Cortină” și ne-a povestit despre fetița ei:

„Fetița mea deja este o leoaică în toată firea, încăpăținată și câteodată asta mă scoate tare din sărite, dar mă bucur pentru că în societatea nostră ea cu siguranță își va apăra bucățica de pâine. Dacă e să vorbim de înfățișare, e copia lui tata doar că are două cosițe.

Vezi și: „După Cortină” aflăm multe secrete! Cornelia Ștefăneț, despre căsnicie și diferența de vârstă: ”Au fost momente când și eu și el eram gata să ne despărțim…”