La început de lună, interpreta Cornelia Ștefăneț își sărbătorește ziua de naștere. Astăzi, artista împlinește 32 de ani frumoși. Baloane, flori și cadouri toate sunt pentru ea, iar iubitul ei soț, a scris și un mesaj plin de dragoste și tandrețe. 

Cornelia este recunoscătoare și împlinită, spune Mulțumesc pentru viața sa și oamenii ce o înconjoară.

„💖32🎂🥂
Iubesc și prețuiesc familia mea, părinții, prietenii, rudele, cumetrii și toți cei care sunt în viața mea, care mai puțin, care mai mult dar, în toți acești ani m-au ajutat să realizez că sunt un Om împlinit! De 32 ani sunt și am fost așa, sinceră, zâmbitoare, nebunatică, iubitoare, ambițioasă și pur și simplu o fetiță🤩 recunoscătoare lui Dumnezeu, Universului pentru tot, cu bune și cu rele am ajuns aici și abia aștept să-mi continui călăroria cu toată înțelepciunea și bucuria mea!🙏🏻🤍, a scris Cornelia.

Marcela Ștefăneț a felicitat și el soția cu o mică surpriză în noaptea și un mesaj frumos:

La mulți ani iubirea mea! Fie ca ziua ta să fie plină de raze de soare și de zâmbete, la fel cum tu aduci mereu lumină în viața mea! Îți doresc doar cele mai bune lucruri în viață și să știi că voi fi mereu alături de tine, să te susțin și să împărtășesc fiecare moment minunat! Te iubesc.”, a scris Marcel.