Fiica interpretei Valeria este activă pe rețelele sociale și mereu ține să le dea sfaturi adolescentelor, despre modă și alimentație. Asta în condițiile în care, Anna Șulghina a suferit de kilograme în plus în adolescență, însă a reușit cu mult spor să le dea jos până la vârsta majoratului.

Zilele trecute , Anna și-a sărbătorit ziua de naștere. Fiica Valeriei a împlinit 25 de ani, iar cu această ocazie a ținut să își exprime părerea despre alimentație și anorexie, pe Instagram, acolo unde s-a dat cu părerea pe marginea acestor subiecte și a încercat să fie cât mai laconică și sugestivă.

„Pe vremea când eram adolescentă, anorexia era la modă. O boală fizică, dar și psihologică, care îi afecta pe tot mai mulți tineri din întreaga lume. Fetele adolescente se orientau după niște parametri fizici pe care îi vedeau la televizor, sau în revistele de modă. Așadar acest trend bolnăvicios a luat amploare în perioada anilor 2000. La 12 ani, unele fete arătau bolnăvicios de slabe. Mă bucur să observ că această tendință a cam dispărut în ultimii ani. Acum tinerii se orientează spre o alimentație sănătoasă și cât mai mult sport. Dragii mei, sa aveți cap pe umeri, nu exagerați și nu cădeți în extreme. Puneți accentul mai mult pe sănătatea și frumusețea interioară, decât pe cea exterioară”, a scris Anna Șulghina pe Instagram.

Citește și: Interpreta Valeria a pozat topless pentru coperta unei reviste (Foto)

Distribuie articolul: