Cu toții trăim momente dificile, dar atâta timp cât soarele e în Taur, toate grijile au un răspuns simplu din partea astrelor. Dacă te concentrezi prea mult pe un trecut care nu mai poate fi schimbat și pe un viitor care e încă nesigur, încearcă să nu o mai faci, ci să te concentrezi pe momentul prezent, pe tot ce ai și pe tot ce nimeni nu-ți poate lua. Potrivit andreearaicu.ro, trebuie să ter conectezi cu lumea înconjurătoare prin cele cinci simțuri, centrandu-te atunci când stresul te duce în locuri necunoscute. Poate îți dai ochii peste cap auzind asta, mai ales că Taurul e o zodie încăpățânată. N-o face, pentru că te așteaptă multe surprize.

Fii gata de o schimbare spre mijlocul săptămânii 27aprilie – 3 mai. Ce te așteaptă în funcție de zodie

Mercur intră în Taur pe 27, ceea ce înseamnă că încetinești și te uiți atent la ce e în față înainte de a acționa. Cât Mercur a fost în agresivul Berbec, tendința a fost să te arunci cu capul înainte. Acum, în schimb, gândești critic, asculți cu atenție și spui doar ce e de spus.

Unii spun că Mercur în Taur e o perioadă lentă, dar e și momentul de a pune preț pe calitate, nu pe cantitate. Această răbdare te va ajuta să depășești problemele din această săptămână, care apar mai ales pe 28, când Mercur se ciocnește cu Saturn. Te concentrezi pe toate greșelile pe care le-ai făcut, în loc pe ce ai făcut bine. Încearcă să te uiți la cât de departe ai ajuns și folosește progresul pe post de combustibil.

Surprizele apar când Mercur își unește forțele cu Uranus.

Avem parte de energie proaspătă, care încurajează conversații surprinzătoare și idei noi. Dacă credeai că Taurul e o zodie monotonă, care nu renunta la rutină, te-ai înșelat. Cine spune că schimbarea nu vine și pe teren stabil? Pregătește-te pentru o nouă și incitantă versiune a Taurului.

Berbec

Te străduieșți să supraviețuiești cu mult mai puține resurse decât ești obișnuită. E timpul să-ți prioritizezi nevoile. Luxul nu necesită să arunci cu banii. Concentrează-te pe bucuriile mărunte, precum prima gură de cafea dimineață sau o pătură pufoasă și călduroasă. Aceste mici gesturi de confort te vor ajuta.

Taur

Ți-e greu să-ți placă ce vezi atunci când te uiți în oglindă – vezi doar defecte. Nu vezi imaginea de ansamblu – nu vezi toate lucrurile de care ești capabilă. Știu că ții la ideea de perfecțiune, dar așa nu faci decât să te asiguri că vei da greș. Încearcă să-ți amintești că ești perfectă așa cum ești, cu tot cu defecte. De fapt, ai fi mult mai puțin interesantă fără ele.

Gemeni

Simți greutatea lumii pe umerii tăi săptămâna asta. Retrăiești atât de multe amintiri dureroase și jenante, dar trebuie să știi că nimeni nu vede aceste lucruri când te privește. Nimeni n-are nici cea mai vagă idee prin ce treci tu. Singură aprobare de care ai nevoie e a ta, așa că iartă-te pentru greșelile pe care le-ai făcut.

Rac

Ți-e greu să ai încredere în tine în aceste momente. Deși ceva te face să-ți pui la îndoială visele, tot ce contează e că ții suficient de mult la ele cât să continui să încerci. Scopul fiecărui om nu e decis undeva în stele. Ce lași în urmă ta ține doar de ține. Nu lasă pe nimeni să-ți spună cine ești sau ce ar trebui să faci. Doar tu știi asta.

Leu

Teama de eșec te împiedică să încerci de la bun început. Încerci să te convingi să nu faci o mutare majoră, venind cu tot felul de motive pentru care ar trebui să te dai la o parte. Însă motivul pentru care ar trebui să încerci nu are neapărat legătură cu succesul. E important să eșuezi până ce într-o zi n-o vei mai face. Fiecare câștig vine la pachet cu nenumărate pierderi care te-au adus aici. Prețuiește-le. Înseamnă că ai încercat.

Fecioara

Te chinui să crezi în ceva frumos în aceste momente. Atât de multe lucruri îți afectează optimismul și îți fură lumina. Însă atunci când crezi în ceva trebuie să o faci și atunci când e greu. Aceste vremuri întunecate nu vor dura o veșnicie. Nu uita ce a spus Kurt Vonnegut: „Fii blândă. Nu lăsa lumea să te înăsprească. Nu lăsa durerea să te facă să urăști”

Balanță

Simți presiunea de a depăși ceva ce s-a încheiat sau e pe punctul de a se încheia. Te ții cu dinții mai abitir că niciodată, sperând să fie un mod prin care să poți da timpul înapoi. Cel mai bun mod de a afla dacă ceva a fost menit pentru tine e să-l lași să plece și să vezi dacă se întoarce. Ia-ți o pauză. Un nou început te așteaptă.

Scorpion

Ai probleme în a face o relație să funcționeze sau în a lega conexiuni în general. Ai răbdare, această singurătate e temporară. Înveți ce înseamnă o relație și cum ar trebui să-ți comunici nevoile într-un mod eficient. Te va surprinde cine apare în viața ta în această săptămână – cineva la care nu te așteptai te susține.

Săgetător

Ți-e greu să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai pus pe to-do list, lucru care te face să-ți dai seama că ai nevoie de o nouă metodă pentru a-ți îndeplini sarcinile. Ia-o de la zero dacă trebuie, pentru că mâine e o nouă zi și dacă te stresează lucrurile pe care le ai de făcut, tot ce trebuie să faci e să abordezi totul cu pași mici. E momentul să renunți la vechile reguli și să-ți creezi o nouă rutină.

Capricorn

E ceva ce te împiedică să te bucuri. Chiar și când încerci să-ți fericești inima făcând ceva artistic, observi că ți-e mai greu ca oricând să fii creativă. Creativitatea nu apare atunci când te critici sau îți analizezi la sânge fiecare pas. Fă un pas în spate și dă-ți voie să faci greșeli și să râzi de tine. Creativitatea va apărea când te aștepți mai puțin.

Vărsător

Sunt probleme în relația cu familia. E ceva ce te împiedică să te simți în siguranță acasă. E în puterea ta să schimbi lucrurile – nu uita că tu îți creezi căminul și cum vrei să arate. S-ar putea să te șocheze cum arată versiunea ta a acestuia.

Pești

Mintea ta nu lucrează atât de eficient pe cât ai fi vrut. Mai mult decât atât, ești distrasă de tot felul de gânduri și tinzi să amâni pe mâine tot felul de sarcini. Chestia asta te împiedică să te concentrezi. Nu o lăsa să te descurajeze. Fă-ți un cadou și golește-ți mintea. Fă ceva pentru a reduce stresul, precum meditația. Eficiența pornește de la a-ți trimite întâi mintea în vacanța.

Sursa: Andreearaicu.ro

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: