Pantofii pe care îi purtăm în fiecare zi au un rol foarte important. Avem nevoie de mare atenție și de răbdare atunci când achiziționăm o nouă pereche de pantofi. Și știi de ce? Pentru că sănătatea picioarelor depinde foarte mult de tipul de încălțăminte purtat.

Există multe probleme care ne împiedică să ne simțim liber într-o pereche de pantofi, fie avem degetul mai mare sau piciorul prea lat. Într-adevăr, este greu să alegi ceva potrivit pentru tine, dar niciodată imposibil.

Calitatea și comoditatea sunt cele mai importante criterii de care trebuie să ținem cont.

Spherica – colecția cu nourași la talpă, permite fiecăruia să se simtă de parcă merge pe nori, la baza tălpii sunt sfere ergonomice care dublează amortizarea, ceea ce ușurează considerabil mișcarea. Mai mult decât atât, încălțămintea chiar dacă este din textil, oricum nu are cusături și respiră perfect în perioada estivă.

Cine se îndrăgostește de Spherica?

Printre admiratorii acestei colecții sunt cei care întâlnesc probleme la capitolul comoditate și anume:

  • Persoanele care au piciorul lat – mulți din ei se confruntă cu alegerea unei perechi moi, fără cusături rigide.
  • Persoanele care au osul degetului mare crescut incorect – din cauza portului mărimilor necorespunzătoare, multora osul deformat le provoacă disconfort și dureri în timpul mersului.
  • Persoanele care duc un mod activ de viață – cei care sunt mereu luptă cu viteza timpului, vor să se încalțe din mers și să zboare la meeting.
  • Persoanele care ies la plimbări regulat – mămicile sau stăpânii de animale au nevoie de un mini teleport, ca timpul petrecut în natură să fie de o plăcere.
  • Persoanele ce iubesc city break-urile sau escapade în afara orașului – ultimii printre rânduri și primii la aventuri, au nevoie de adidași ce respiră și amortizează mișcarea activă.

Care sunt Atuurile Spherica?

Spherica poate fi caracterizată prin cinci cuvinte:

  • Super moi – textilul preia forma piciorului și transformă pașii în mers pe trambulină.
  • Super ușori – talpa din spumă EVA, cântărește cât o pană, dar are o putere de amortizare sporită.
  • Ergonomici – toate elementele sunt adaptate pentru o mișcare încrezută.
  • Flexibili – branțul preia forma piciorului și structura mersului
  • Diferiți – ei urmează pasul tău, pașii îi controlezi tu.

Se spune că astăzi, fiecare poate cuceri norii, e de ajuns doar să încerci, dar și să alegi încălțămintea potrivită.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: