Aproape fiecare mămică visează cel puțin odată să-și asorteze ținuta cu fiica sa, măcar într-o zi deosebită, cum ar fi botezul, cumetria sau o zi de naștere. Acestea nu trebuie neapărat să fie identice, ci mai degrabă speciale, realizate în aceeași stilistică. Fie că e vorba de vestimentație în aceleași nuanțe sau din stofe similare și chiar design, acest lucru este greu de realizat, mai ales la noi în țară. Iată de ce, cel mai des, mămicile își fac haine la comandă.

Se pare că interpreta Kătălina Rusu s-a ciocnit de aceeași problemă cu care se confruntă mai toate mămicile, iar soluția a găsit-o cu ajutorul designerei Diana Voevutski. Creatoarea de modă, nu s-a lăsat afectată de pandemie, ci a decis să-și împlinească un vis mai vechi. Aceasta a lansat o colecție deosebită de ținute pentru botez, destinate fetițelor de la 1 lună și până la 24 de luni. Stofele folosite în prima colecție sunt tulle englezesc și dantelă franceză Chantilly, în culori pastelate de la Ivory spre pudră, decorate cu broderie manuală cu perle și cristale.

Prima care a avut ocazia să le probeze a fost fiica Kătălinei Rusu, Melissa. Atât interpreta, cât și micuța ei au devenit protagonistele unei ședințe foto speciale:

„Ei, gata! Nu mai pot să tac! Sunt pur și simplu fantastic de dulci aceste fete!

Melissa, căci ea e protagonista principală, pozează alături de mama sa, interpreta Katalina Rusu, pentru shooting-ul de lansare a unei noi linii ARIADNA – seturi pentru botez ARIADNA Sweets. Adevărat Couture pentru cei mici.

Mereu am purtat visul ăsta în cap. Doar că nu ajungeau bani, timp, sau poate motivație”, a scris Diana Voevutski, iar nouă nu ne rămâne decât să o admirăm pe micuța Melissa, dar și noile creații ale designerei.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

WhatsApp – Revista EA