„Your True Identity” – astfel a fost intitulată colecția tinerei designere Tatiana Bruma, fiind destinată femeilor fragile care vor să-și exprime și latura lor puternică. Cum a fost primită colecția la Cluj, ce semnificații au cele 13 ținute și ce mesaje a vrut să transmită creatoarea de la Chișinău, aflăm din materialul ce urmează.

„La toate cele 13 ținute am folosit materiale de înaltă calitate, durabile, practice și țesături ușoare precum inul, bumbacul și lâna. La fel am utilizat broderii și tricoturi executate manual, pentru ca fiecare dintre aceste ținute să fie unicate și prețioase! Vestimentația este inspirată din uniforma militară, fiind activ decorată cu elementele constructiv funcționale, care este potrivită femeilor curajoase. Feminitatea lor este frumos completată de către tonurile cărămizii și nuanțe a culorii brune a materialelor naturale. Principalele caracteristici ale articolelor de îmbrăcăminte în stilul military sunt caracterul practic, calitatea și naturalețea. Chipurile artistice create scot în evidentă naturalețea, originalitatea fiecărui personaj aparte”, menționează Tatiana pentru EA.md.

Colecția „Your True Identity” a avut parte de o prezentare extraordinară, un eveniment de nedescris, cu participarea a numeroși creatori de modă de talie înaltă.

„În contextul situației epidemiologice în care ne aflăm, închiderea magazinele, piețele, interzicerea ieșirii din casă fără mască de protecție, restricționarea desfășurări evenimentelor în care să participe un număr mai mare de persoane, aș considera că evenimentul menționat a trecut cu brio peste aceste impedimente. Nu în ultimul rând datorită organizatorul festivalului Ștefan Farrell, ce este un om încrezut și știe ce face, responsabil, mereu era disponibil când aveam întrebări sau solicitam sfatul Dlui. Este persoana care m-a convins că se poate lucra în timpul pandemiei, urmând toate restricțiile și să particip la acest eveniment și îi mulțumesc pentru invitație”, a mai menționat creatoarea de haine de la noi.

City Fashion Week din Cluj este un eveniment cu tradiții în domeniul modei. Organizatorul evenimentului, Stefan Farrell, are ani grei de experiență și muncă asiduă în spate – 25 de ani de modă și organizări de evenimente. Profesionalismul și-a spus cuvântul și la această ediție.

 

„ CityFashion Week este mai mult decât o prezentare de modă, pentru mine a însemnat să cunosc oameni creativi, profesioniști în ceea ce fac, prietenoși și pur și simplu persoane care te ajută în orice moment. Am avut parte de o experiență frumoasă alături de marii designeri Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, George Hojbotă, Florin Dobre, reprezentanții unor branduri internaționale de prestigiu, specialiști în hair-styling și make-up. Nu regret că am lucrat din greu la această colecție, fiindcă experiența pe care a avut-o în va fi ca un impuls pe viitor în activitatea mea de designer vestimentar”, menționează Tatiana Bruma.

Tatiana a primit invitația la eveniment cu multe emoții, dar și cu multă responsabilitate. Criza epidemiologică i-a impus restricții de maximă siguranță, ediția curentă a „City Fashion Week” s-a desfășurat la Cluj, fără public, transformându-se într-o producție digitală modernă. Designera moldoveancă a menționat atmosfera de creativitate și modelling inovativ care s-a simțit pe podium și în backstage.

 

„Your True Identity” – o colecție la care am lucrat cu mult drag și am dat tot ceea ce a fost mai bun din mine pentru a o realiza!

Vezi și: „Nu pot trăi fără artă”. Ce va face cu premiul Tatiana Brumă, câștigătoarea locului II la concursul Mândria2020 (Foto)

Designera a anunțat că această colecție este expusă timp de câteva zile în România, apoi este disponibilă pentru vânzare pe pagina sa de Facebook – BRUMA fashion.