Thylane Blondeau, o adolescentă de o frumuseţe rară, care a stârnit controverse după ce la doar 10 ani a apărut într-un pictorial provocator în paginile revistei Vogue, uimește din nou publicul, devenind cel mai tânăr fotomodel care a defilat pentru casa de modă Dolce & Gabbana.


Franţuzoaica, în vârstă de 16 ani, supranumită „viitoarea Kate Moss” și considerată în urmă cu câțiva ani cea mai frumoasă fetiță din lume, a devenit recent imaginea Dolce&Gabbana și acum se află pe insula Capri, unde participă la o ședință foto pentru noua campanie a brandului.

Thylane-Blondeau-Vogue

În pozele postate de aceasta pe Instagram, demonstrează că pe zi ce trece devine tot mai frumoasă și că s-a tranformat într-o adevărată bombă sexy.

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Thylane, fiica fostului fotbalistul Patrick Blondeau și a actriței și vedetei TV, Véronika Loubry, a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată „copilul minune al modellingului”.

main.original.640x0c

Adolescenta defilează pe podium de la 4 ani, iar cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucrează intocmai ca un adult.

Endless summer / lycée j-3 😩

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Sursa: libertatea.ro