Revista online pentru femei EA.md face 10 ani pe 10 octombrie. Scriem zi de zi pentru și despre femei și empatizăm cu bucuriile și nevoile lor. Ne-am alăturat marii mișcări europene Race For The Cure (Alergare pentru vindecare), la îndemnul Run Pink Moldova, și te invităm să alergi cu noi și să donezi orice sumă, mică sau mare.

Suntem o echipă mică – ajută-ne să fim o echipă mare

Ne propunem să achiziționăm 10 chituri pentru femeile care luptă cu cancerul mamar, așteaptă intervenția sau sunt imediat postoperator. Chitul va conține ustensilele necesare pentru exercițiile atât de importante în recuperare, dar și informațiile utile despre cum se pot antrena și reveni la o viață normală.

Ca să fii parte din acest mare gând #RacefortheCure te invităm să alergi sau să mergi la pas cu noi împreună, pe 27 septembrie, ora 17:00, în parcul Valea Morilor.

Donează, iar chiturile de recuperare vor ajunge la beneficiare cât de curând

Dacă ești peste hotare, dacă nu poți alerga sau dacă pur și simplu susții inițiativa noastră – Numărul CEE49074. Toate fondurile vor merge către RunPink Moldova, iar o parte dintre acestea vor fi direcționate în achiziționarea a 10 chituri – atât de utile în recuperare femeilor care au fost operate pe sân sau luptă cu cancerul mamar. Vom crea un video despre această acțiune frumoasă în care te invităm să fii parte și tu.

Să aducem bucuria către 10 femei, la 10 ani a celei mai citite reviste pentru femei din Moldova!