Prosopul Ta-Ta a fost inventat de către Erin Robertson. „Indiferent că mergi la spa, sală sau pur și simplu te relaxezi acasă, ștergarul va rămâne cel mai bun prieten al tău”, e convinsă creatoarea din Los Angeles.

Prosopul care costă 45 de dolari se promite a rezolva problema transpirației de sub sân, citim pe boredpanda.com. E ca un fular care ridică și menține la un anumit nivel sânii, în plus îi păstrează uscați.

Foto: BabyCenter Blog

Foto: BabyCenter Blog

„E minunat în cazul femeilor însărcinate sau al mămicilor care alăptează. Stofa extrem de fină e destinată mameloanelor sensibile și absoarbe excelent laptele care se poate scurge. Prosopul Ta-Ta te salvează!”, spune Erin, care știe nu din auzite despre neplăcerile transpirației sub sâni.

Foto: ABS-CBN News

Foto: ABS-CBN News

Ea povestește că a trecut printr-o situație foarte neplăcută într-o zi, când se pregătea să meargă la o întâlnire romantică.

„Am ieșit din duș și am început să mă pregătesc pentru prima noastră întâlnire. Dar nu mă mai opream din transpirat, nu pentru că era prima întâlnire, ci pentru că erau rupte cupele mele A/C și era început de vară. Am încercat de toate atunci. Am pus niște cârpe sub sâni, am presurat pudră de talc pentru bebeluși peste tot, ba chiar am îmbrăcat un tricou și l-am băgat sub sâni. Dar cârpele arătau ridicol, pudra mă făcea să arăt ca o bucată de aluat, iar tricoul mă făcea să transpir și mai mult”, aflăm de pe dailymail.co.uk.

42F6D8EC00000578-4761410-image-a-31_1501859842581

Foto: DailyMail.co.uk