Femeile din cea mai scandaloasă și, în acealași timp, celebră familie din televiziune, au decis, în sfârșit, să apară pe coperta comună a unei reviste. De data asta, nu mai concurează una cu cealaltă, ci apar alături de mama lor, Kris Jenner. Vorbim despre coperta revistei Glamour, care se va lansa începând cu mijlocul lunii curente.

Alături de Kim Kardashian și Kris Jenner apar surorile  Khloé, Kourtney, Kylie și Kendall Jenner. Toate cele 6 femei din clanul Kardashian își vor etala siluetele pe coperta din luna noiembrie a publicației. Ultima lor apariție pe o copertă comună se întâmpla prin 2011, atunci când publicul auzea cu nedumerire despre o oarecare familie Kardashian, care se impunea pe micile ecrane. 

Coperta a fost afișată deja pe rețelele sociale, iar publicul nu este de acord cu faptul că familia Kardashian este numită drept „prima familie a Americii”, așa cum s-au exprimat redactorii.

kardashian-jenners-deemed-americas-first-family-by-cosmopolitan-02

Femeile din clanul Kardashian au fost invitate să participe la proiectul și cu ocazia ediției aniversare a revistei Cosmopolitan. „Cosmopolitan” a fost lansată în 1886 ca și revistă generalistă de divertisment. Abia în 1965 aceasta s-a reprofilat, fiind numită drept revistă pentru femei.

Pare straniu de ce la ședința foto nu a fost invitat și Caitlyn Jenner – tatăl surorilor Kylie și Kendall Jenner. După operațiile pe care le-a suportat, acesta se declară oficial drept femeie.

COS110115_174_175

Foto: Francesco Carrozzini/Cosmopolitan, tomward.com

Distribuie articolul: